Przejdź do głównej treści Przejdź do wyszukiwarki

Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia 1 października 2013 roku

Utworzono dnia 18.03.2016

W dniu 1 października 2013 roku w Gminnym Ośrodku Kultury w Świnicach Warckich odbyło się Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia Lokalna Grupa Działania – „Między Wartą a Nerem”. Zebranie otworzył i poprowadził Pan Tadeusz Bednarek – Prezes Stowarzyszenia. Podjęto kilka decyzji, min: wprowadzono nowe zapisy w Statucie Stowarzyszenia oraz aktualizowano plan pracy Stowarzyszenia. Rozmawiano także o przyszłości LGD w nowym okresie programowania PROW 2014-2020. Swoją obecnością zaszczycił nas Wójt Gminy Grabów Pan Ryszard Kostrzewski, który został zaproszony na walne zebranie. W trakcie swojego wystąpienia podziękował za zaproszenie i podzielił się swoimi spostrzeżeniami oraz wizją przyszłości LEADER. Na zakończenie zebrania Prezes Stowarzyszenia - Pan Tadeusz Bednarek poinformował zebranych o planowanych VIII Zawodach Strzeleckich Powiatu Łęczyckiego w dniu 19 października 2013r. Strzelnica LOK w Świnicach Warckich, których współorganizatorem jest Stowarzyszenie „LGD – Między Wartą a Nerem”. Następnie podziękował wszystkim za obecność i zaprosił na poczęstunek.

Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia 1 października 2013 roku

Utworzono dnia 18.03.2016, 13:43