Przejdź do głównej treści Przejdź do wyszukiwarki

Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia 14 lutego 2013 roku

Utworzono dnia 18.03.2016

W dniu 14 lutego 2013 roku w Gospodzie Pod Brzozami w Uniejowie odbyło się Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia Lokalna Grupa Działania – „Między Wartą a Nerem”. Zebranie otworzył Pan Tadeusz Bednarek – Prezes Zarządu, natomiast dalszą część poprowadziła Pani Urszula Łukasik – kierownik biura Stowarzyszenia. W pierwszej  części zebrania m. in. zostały przyjęte sprawozdania merytoryczne i finansowe z działalności Stowarzyszenia za rok 2012. Następnie po przedstawieniu przez Komisję Rewizyjną sprawozdania z przeprowadzonej kontroli dokumentacji Stowarzyszenia złożeniu wniosku o udzielenie absolutorium dla Zarządu Stowarzyszenia, Walne Zebranie członków udzieliło jednogłośnie absolutorium Zarządowi za rok 2012.

W drugiej części  zebrania,  w związku kończąca się  kadencją  władz Stowarzyszenia, przystąpiono do przeprowadzenia wyborów. Walne Zebranie zdecydowało, aby pozostawić we wszystkich organach Stowarzyszenia te same składy osobowe. W wyniku przeprowadzenia głosowania tajnego pozostawiono te same składy osobowe . Wszystkie organy Stowarzyszenia ukonstytuowały się.
Poniżej przedstawimy składy osobowe władz Stowarzyszenia:

Zarząd Stowarzyszenia:
Tadeusz Bednarek – Prezes
Małgorzata Pajor – Wiceprezes
Emilia Żmudzińska – Sekretarz
Andrzej Zwoliński – Skarbnik
Monika Galankiewicz – Członek
Krzysztof Ochocki – Członek

Rada Stowarzyszenia:
Krzysztof Próchniewicz – Przewodniczący
Józef Kaczmarek – Wiceprzewodniczący
Regina Zygmunt – Sekretarz
Marek Koniuszenny – Członek
Urszula Urbaniak – Członek
Beata Szymczak – Członek

Komisja Rewizyjna:
Krystyna Kowalczyk – Przewodnicząca
Wanda Haragos – Wiceprzewodnicząca
Jan Kaźmierczak – Członek
Wacław Szymański – Członek

Kolejnym punktem Zebrania było przedstawienie planu pracy na rok 2013, który wraz z wnioskami Walnego Zgromadzenia został przyjęty.
Na zakończenie zebrania Prezes Stowarzyszenia - Pan Tadeusz Bednarek w imieniu wszystkich kandydujących podziękował za poparcie kandydatur i wybór oraz życzył wszystkim dalszych sukcesów.

Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia 14 lutego 2013 roku

Utworzono dnia 18.03.2016, 13:41